⚡Doprava 🍀 Od 59 Kč. Balík do Balíkovny.⚡Prázdninová otevírací doba v Obchodě na Kladně⚡
Nevíte si rady? Zavolejte.
Po-Pá 9:00-15:00
Logo
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 2 000,00 Kč a máte dopravu ZDARMA v ČR
  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely registrace uživatelského účtu
Novinky
24.05.2019
Gravírování
Jestliže gravírování nebude zvoleno nebo se nenabízí a vy přesto vyplníte text nebo foto ke gravírování, tak na toto se brát zřetel nebude a zboží bud... číst celé
Zobrazit všechny novinky

Oficiální licencovaný Zippo zapalovač NHL®

BONUSOVÝ SYSTÉM

K zakoupenému zboží obdržíte kupon na slevu 10% při příštím nákupu v našem e-shopu na šperky.

Nebo se zaregistrujte a za každý nákup se sleva zvětšuje.

DOPRAVA ZDARMA

Při nákupu šperků v celkové hodnotě 2000 Kč a více neúčtujeme poštovné.

(Balík do Balíkovny )

KRABIČKA NA ŠPERKY ZDARMA

ZÁRUKA!

Záruka je 24 měsíců.

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely registrace uživatelského účtu
  1. Udělujete tímto souhlas Jaroslavu Nešlehovi, se sídlem Karla Rezka 248, Kladno, 27309, IČ 41953975, zapsaná u živnostenckého rejstříku.Živnostenckého rejstříku v Kladně Číslo jednací: 429/92/ž/m. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno a příjmení
    • emailovou adresu
    • telefonní číslo
    • fakturační adresu
    • dodací adresu
    • historii objednávek
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 5 let a to za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu, pokud tuto dobu neprodloužíte. K prodloužení dochází aktivním využíváním uživatelského účtu, čili při každém přihlášení do uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatel služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to a to zasláním dopisu, emailu s žádostí o odstranění.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění uživatelské registrace z databáze včetně s tím spojených osobních údajů
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Dárky pro muže
Dárky pro muže
Pravý muž potřebuje ten pravý dárek a nezáleží na tom, jestli se jedná o dárek pro tátu, o dárek pro bratra či dárek pro manžela. Víme, že takový dáre... číst celé
Dárky pro radost a pohodový den.
Dárky pro radost a pohodový den.
Dárkovou bednou uděláte radost každému muži. Kombinace pivní kosmetiky a sladké odměny je ideální po každém náročném dni. číst celé
Ohřívače rukou nejen pro vyznavače extrémních podmínek
Ohřívače rukou nejen pro vyznavače extrémních podmínek
Jistě se vám již někdy stalo, že jste se museli popasovat s nepříjemnou zimou například na své zimní dovolené či při své pánské jízdě třeba na Novém Z... číst celé
Benzinové zapalovače pro každého
Benzinové zapalovače pro každého
Chcete být originální a mít ve své kapse či kabelce multifunkční zapalovač nestárnoucí značky Zippo? Toužíte dát prostor vaší představivosti a nabídno... číst celé
🍀Nepropásněte novinky a slevy!
Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.
2014-2019 © Steelman.cz - Všechna práva vyhrazena Jaroslav Nešleha
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz