Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
Po-Pá 9:00-15:30
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
24.05.2019
Rytiny do nožů, Hodinek, Zapalovačů a dárkových lahví.
Gravírování nožů, zapalovačů, šperků a  kapesních lahví... 1. Gravírování nožů, zapalovačů a dárkových předmětů:Gravírujeme například monogramy, f... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Nepropásněte novinky, akce a slevy!

Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.

Šperky Police

 

 

BONUSOVÝ SYSTÉM

K zakoupenému zboží obdržíte kupon na slevu 10% při příštím nákupu v našem e-shopu na šperky.

Nebo se zaregistrujte a za každý nákup se sleva zvětšuje.

DOPRAVA ZDARMA

Při nákupu šperků v celkové hodnotě 690 Kč a více neúčtujeme poštovné.

(Balík do Balíkovny a Balík na Poštu)

KRABIČKA NA ŠERKY ZDARMA

ZÁRUKA!

Záruka je 24 měsíců.

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti
  1. Udělujete tímto souhlas Jaroslavu Nešlehovi, se sídlem Karla Rezka 248, Kladno, 27309, IČ 41953975, zapsán u živnostenckého rejstříku.Živnostenckého rejstříku v Kladně Číslo jednací: 429/92/ž/m. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • informace o zakoupeném zboží
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 60 dní a to za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  4. Ke zpracování těchto osobních údajů Správce využívá tyto Zpracovatele:

    • Poskytovatel služby Heureka, provozované společností Heureka Shopping s.r.o., sídlem Karolinská 650/1, 186 00, Praha 8-Karlín
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to kliknutím na odkaz pro úpravu preferencí soukromí v dolní části webu, kde lze udělený souhlas e-shopu odvolat. Dále lze vzít souhlas zpět kliknutím na příslušný odkaz v emailu s dotazníkem spokojenosti. V takovém případě se odhlásíte z odběru na straně poskytovatele služby Heureka.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení zasílání dotazníku spokojenosti
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Ohřívače rukou nejen pro vyznavače extrémních podmínek
Ohřívače rukou nejen pro vyznavače extrémních podmínek
Jistě se vám již někdy stalo, že jste se museli popasovat s nepříjemnou zimou například na své zimní dovolené či při své pánské jízdě třeba na Novém Z... číst celé
Benzinové zapalovače pro každého
Benzinové zapalovače pro každého
Chcete být originální a mít ve své kapse či kabelce multifunkční zapalovač nestárnoucí značky Zippo? Toužíte dát prostor vaší představivosti a nabídno... číst celé
Výroba nožů Böker
30.05.2017 Nože
Výroba nožů Böker
Kapesní nože, lovecké nože, kuchyňské nože a holící břitvy ze Solingenu v Německu. Známé nože jsou vyráběny v německé kolébce ostří od roku 1869. Od ... číst celé
Nože, které mají potenciál
01.05.2017 Nože
Nože, které mají potenciál
Patříte mezi milovníky sympaticky nabroušených nožů? Razíte heslo, že správný muž by u sebe měl mít vždy kvalitní nůž? Nebo patříte mezi trampy či zbl... číst celé
U nás platíte bezpečně

Bezpečná platba

Buďte v kontaktu
Logo
Steelman.cz
Jaroslav Nešleha
Po-Pá 9:00-15:30
2014-2019 © OK-šperky.cz - Všechna práva vyhrazena Jaroslav Nešleha
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.